kopilkaurokov.ru - сайт для учителей

Создайте Ваш сайт учителя Курсы ПК и ППК Видеоуроки Олимпиады Вебинары для учителей

Test present simple

Нажмите, чтобы узнать подробности

1.My parents ___ in a detached house.

A.lives

B.live

C.are lived

2.The sun ___ in the East.

A.rise

B.rises

C.rising

3.A red traffic lights ___ “Stop”.

A.means

B.mean

C.is mean

4.He ___ to any parties.

A.isn’t belong

B.don’t belong

C.doesn’t belong

5.Do you ___ where the post office is?

A.know

B.knowing

C.knows

6.My mother ___ lots of money on clothes.

A.don’t spend

B.spends

C.spend

7.Martin never ___ me text messages.

A.sends

B.doesn’t send

C.send

8.___ lunch at work?

A.Are you usually have

B.Do you usually have

C.Does you usually have

9.I ___ too much coffee.

A.drinking

B.drinks

C.drink

10.The bank always ___ on time.

A.opens

B.is open

C.open

11.I ___ I’ll show you the city.

A.am promise

B.promise

C.promises

12.All the companies ___ their goods on TV.

A.advertises

B.advertise

C.are advertised

13.Where ___ your books?

A.does you keep

B.you keep

C.do you keep

14.They ___ volleyball on weekends.

A.don’t play

B.aren’t play

C.doesn’t play

15.My grandparents ___ going to the theatre.

A.loves

B.loving

C.love

 

 

 

 

 

Просмотр содержимого документа
«test present simple »

1

My parents ___ in a detached house.

A

lives

B

live

C

are lived

2

The sun ___ in the East.

A

rise

B

rises

C

rising

3

A red traffic lights ___ “Stop”.

A

means

B

mean

C

is mean

4

He ___ to any parties.

A

isn’t belong

B

don’t belong

C

doesn’t belong

5

Do you ___ where the post office is?

A

know

B

knowing

C

knows

6

My mother ___ lots of money on clothes.

A

don’t spend

B

spends

C

spend

7

Martin never ___ me text messages.

A

sends

B

doesn’t send

C

send

8

___ lunch at work?

A

Are you usually have

B

Do you usually have

C

Does you usually have

9

I ___ too much coffee.

A

drinking

B

drinks

C

drink

10

The bank always ___ on time.

A

opens

B

is open

C

open

11

I ___ I’ll show you the city.

A

am promise

B

promise

C

promises

12

All the companies ___ their goods on TV.

A

advertises

B

advertise

C

are advertised

13

Where ___ your books?

A

does you keep

B

you keep

C

do you keep

14

They ___ volleyball on weekends.

A

don’t play

B

aren’t play

C

doesn’t play

15

My grandparents ___ going to the theatre.

A

loves

B

loving

C

love

16

___ her dog every morning?

A

Is Mary walk

B

Does Mary walk

C

Do Mary walk

17

Ted often ___ in a restaurant.

A

is dines

B

dine

C

dines

18

A surgeon is a person who ___ operations.

A

makes

B

is make

C

make

19

Tina ___ very happy.

A

don’t look

B

doesn’t looks

C

doesn’t look

20

All sport competitions ___ at our stadium.

A

takes place

B

take place

C

are take

21

___ many houses?

A

Does he owns

B

Does he own

C

Do he owns

22

This train ___ at 10.30 every day.

A

leaves

B

does leave

C

leave

23

___ to you regularly?

A

Does your relatives write

B

Do your relatives writes

C

Do your relatives write

24

We ___ for the delay.

A

appologise

B

appologises

C

appologising

25

You never ___ what may happen.

A

knows

B

know

C

don’t know

Ответы:

1

B

2

B

3

A

4

C

5

A

6

B

7

A

8

B

9

C

10

A

11

B

12

B

13

C

14

A

15

C

16

B

17

C

18

A

19

C

20

B

21

B

22

A

23

C

24

A

25

B

Present Simple Test





Получите в подарок сайт учителя

Предмет: Английский язык

Категория: Тесты

Целевая аудитория: 10 класс.
Урок соответствует ФГОС

Скачать
test present simple

Автор: Базарбаева Карлыгаш Айдаровна

Дата: 27.04.2015

Номер свидетельства: 206376

Похожие файлы

object(ArrayObject)#851 (1) {
  ["storage":"ArrayObject":private] => array(6) {
    ["title"] => string(27) "test Present Simple 4 form "
    ["seo_title"] => string(26) "test-present-simple-4-form"
    ["file_id"] => string(6) "233305"
    ["category_seo"] => string(15) "angliiskiyYazik"
    ["subcategory_seo"] => string(5) "testi"
    ["date"] => string(10) "1443043202"
  }
}
object(ArrayObject)#873 (1) {
  ["storage":"ArrayObject":private] => array(6) {
    ["title"] => string(88) "Урок-приключение "На острове сокровищ" (Present Simple) "
    ["seo_title"] => string(59) "urok-prikliuchieniie-na-ostrovie-sokrovishch-present-simple"
    ["file_id"] => string(6) "161735"
    ["category_seo"] => string(15) "angliiskiyYazik"
    ["subcategory_seo"] => string(5) "uroki"
    ["date"] => string(10) "1422270919"
  }
}
object(ArrayObject)#851 (1) {
  ["storage":"ArrayObject":private] => array(6) {
    ["title"] => string(46) "Present Simple and Present Continuous Tenses. "
    ["seo_title"] => string(44) "present-simple-and-present-continuous-tenses"
    ["file_id"] => string(6) "200143"
    ["category_seo"] => string(15) "angliiskiyYazik"
    ["subcategory_seo"] => string(5) "uroki"
    ["date"] => string(10) "1428737743"
  }
}
object(ArrayObject)#873 (1) {
  ["storage":"ArrayObject":private] => array(6) {
    ["title"] => string(19) "Present Simple Test"
    ["seo_title"] => string(19) "present-simple-test"
    ["file_id"] => string(6) "319178"
    ["category_seo"] => string(15) "angliiskiyYazik"
    ["subcategory_seo"] => string(5) "testi"
    ["date"] => string(10) "1460749469"
  }
}
object(ArrayObject)#851 (1) {
  ["storage":"ArrayObject":private] => array(6) {
    ["title"] => string(82) "Grammar test Present Simple VS Present Continuous. Сравнение времён"
    ["seo_title"] => string(70) "grammar_test_present_simple_vs_present_continuous_sravnieniie_vriemion"
    ["file_id"] => string(6) "397338"
    ["category_seo"] => string(15) "angliiskiyYazik"
    ["subcategory_seo"] => string(5) "testi"
    ["date"] => string(10) "1488487426"
  }
}

Получите в подарок сайт учителя

Видеоуроки для учителей

Курсы для учителей

ПОЛУЧИТЕ СВИДЕТЕЛЬСТВО МГНОВЕННО

Добавить свою работу

* Свидетельство о публикации выдается БЕСПЛАТНО, СРАЗУ же после добавления Вами Вашей работы на сайт

Удобный поиск материалов для учителей

Ваш личный кабинет
Проверка свидетельства