kopilkaurokov.ru - сайт для учителей

Создайте Ваш сайт учителя Курсы ПК и ППК Видеоуроки Олимпиады Вебинары для учителей

Итоговая контрольная работа по англ. яз 7 класс

Нажмите, чтобы узнать подробности

Итоговая контрольная работа по учебнику М.З. Биболетовой 7 класс

I вариант

1.We….in London now.

    A.live              B. lives               C. have lived

2. Last night I….a wonderful dream.

    A. have           B. had.               C. am having

3. I have many friends….are interesting

    A. It                B. Them              C. They

4. I can see a lot of…in the yard.

     A. childs               B. children          C. childrens

5. India….in Asia.

     A. is situated                B. is proud of               C. is interested in

6. My parents…allow me to go out.

     A. doesn’t                B. don’t                 C. not to

7. We are going to the theater… Sunday.

       A. in                B. on                 C. at

8. It usually…me ten minutes to get to the Post Office.

      A. take                 B. took           C. takes

_____________________________________________________________________

9. Russian…by many millions of people.

     A. are spoken               B. is spoken              C. speak

10. The film…last year.

     A. is shown           B. were shown              C. was shown

11. Our new English textbook ….next year.

       A. will be published                     B. is published                 C. was published

12. Whose ticket is this? (It belongs to you)

       A. mine             B. yours              C. ours

13. Have you seen the boy…won the competition?

        A. who                  B.which               C.-                  

14. Our house is…good.

       A. quite                  B. quiet               C. quietly

15. Pay attention…your pronunciation.

       A. in                B. at                 C. to

16. I can speak neither  French nor German.-English is…foreign language I can speak.

       A. only          B. the only                   C. one

_____________________________________________________________________

17. Напишите предлог, который нужно вставить в предложение

       1. Listen…me attentively!

18. Напишите глагол в той форме, которую требует предложение.

       If I were you, I…go to the party.

19. Tom…know my address. (not)

20. The window…by my dad every day.(open)

Дополните перевод предложений, вписав недостающие слова.

21. We can speak three…. Мы можем говорить на трех языках.

22. …I go out? Можно мне выйти?

23. May I….you? Можно вас побеспокоить?

24. Впишите слово в вопросительное предложение.

       ….did you go last month? –To Moscow.

1 вариант  Keys: 1A 2B 3C 4B 5A 6B 7B 8C 9B 10C 11A 12A-B 13A 14 A 15 C 16B 17 to 18 would

19.doesn’t 20 is opened 21.languages 22. May 23. trouble  24 Where

Итоговая контрольная работа по учебнику М.З. Биболетовой 7 класс

II вариант

1. We….in Moscow now.

     A.live                 B. have lived               C. lives

2. Yesterday I….a wonderful dream.

     A. had             B. have.                C. am having

3. I have many friends….are interesting

     A. They               B. Them                C. It

4. I can see many…in the yard.

    A. childs              B. childrens                 C. children

5. India….in Asia.

    A. is proud of          B. is situated            C. is interested in

6. My parents…allow me to go out.

     A. don’t               B. doesn’t                 С. not to

7. We are going to the theater… Saturday.

     A. in             B. at               C. on

8. It usually…me ten minutes to get to the Post Office.

      A. takes          B. took                  C. take

_____________________________________________________________________

9. English…by many millions of people.

    A. is spoken              B. are spoken                 C. speak

10. The film…yesterday.

     A. was shown           B. were shown              C. is shown

11. Our new English textbook ….next year.

     A. was published              B. is published              C. will be published

12. Whose ticket is this? (It belongs to you)

      A. yours                 B. mine                   C. ours

13. Have you seen the boy…won the competition?

       A. which              B.who               C.-

14. Our school is…good.

        A. quite             B. quiet           C. quietly

15. Pay attention…your pronunciation.

      A. in                    B. at                  C. to

16. I can speak neither French nor German.-English is…foreign language I can speak.

      A. the only                B. only              C. one

_____________________________________________________________________

17. Напишите предлог, который нужно вставить в предложение

       1. Listen…me attentively!

18. Напишите глагол в той форме, которую требует предложение.

         If I were you, I…go to the party.

19. I…know his address. (not)

20. The window…by my dad yesterday.(open)

Дополните перевод предложений, вписав недостающие слова.

21. We can speak three…. Мы можем говорить на трех языках.          

22. …I go out? Можно мне выйти?

23. May I….you? Можно вас побеспокоить?

24. Впишите слово в вопросительное предложение.

         ….did you go last month? –To Moscow.

2 вариант. Keys: 1A 2A 3A 4C 5B 6A 7C 8A 9A 10A 11C 12A-B 13B 14 A 15 C 16A 17 to 18 would

19. don’t 20 was opened 21.languages 22. May 23. trouble 24 Where

Просмотр содержимого документа
«Итоговая контрольная работа по англ. яз 7 класс »

Итоговая контрольная работа по учебнику М.З. Биболетовой 7 класс

I вариант

1.We….in London now.

A.live B. lives C. have lived


2. Last night I….a wonderful dream.

A. have B. had. C. am having


3. I have many friends….are interesting

A. It B. Them C. They


4. I can see a lot of…in the yard.

A. childs B. children C. childrens


5. India….in Asia.

A. is situated B. is proud of C. is interested in


6. My parents…allow me to go out.

A. doesn’t B. don’t C. not to


7. We are going to the theater… Sunday.

A. in B. on C. at


8. It usually…me ten minutes to get to the Post Office.

A. take B. took C. takes

_____________________________________________________________________

9. Russian…by many millions of people.

A. are spoken B. is spoken C. speak


10. The film…last year.

A. is shown B. were shown C. was shown


11. Our new English textbook ….next year.

A. will be published B. is published C. was published


12. Whose ticket is this? (It belongs to you)

A. mine B. yours C. ours


13. Have you seen the boy…won the competition?

A. who B.which C.-


14. Our house is…good.

A. quite B. quiet C. quietly


15. Pay attention…your pronunciation.

A. in B. at C. to

16. I can speak neither French nor German.-English is…foreign language I can speak.

A. only B. the only C. one

_____________________________________________________________________

17. Напишите предлог, который нужно вставить в предложение

1. Listen…me attentively!


18. Напишите глагол в той форме, которую требует предложение.

If I were you, I…go to the party.


19. Tom…know my address. (not)


20. The window…by my dad every day.(open)


Дополните перевод предложений, вписав недостающие слова.


21. We can speak three….. Мы можем говорить на трех языках.


22. …I go out? Можно мне выйти?


23. May I….you? Можно вас побеспокоить?


24. Впишите слово в вопросительное предложение.

….did you go last month? –To Moscow.










































1 вариант Keys: 1A 2B 3C 4B 5A 6B 7B 8C 9B 10C 11A 12A-B 13A 14 A 15 C 16B 17 to 18 would

19.doesn’t 20 is opened 21.languages 22. May 23. trouble 24 Where






















































Итоговая контрольная работа по учебнику М.З. Биболетовой 7 класс

II вариант


1. We….in Moscow now.

A .live B. have lived C. lives


2. Yesterday I….a wonderful dream.

A. had B. have. C. am having


3. I have many friends….are interesting

A. They B. Them C. It


4. I can see many…in the yard.

A. childs B. childrens C. children


5. India….in Asia.

A. is proud of B. is situated C. is interested in


6. My parents…allow me to go out.

A. don’t B. doesn’t С. not to


7. We are going to the theater… Saturday.

A. in B. at C. on


8. It usually…me ten minutes to get to the Post Office.

A. takes B. took C. take

_____________________________________________________________________

9. English…by many millions of people.

A. is spoken B. are spoken C. speak


10. The film…yesterday.

A. was shown B. were shown C. is shown


11. Our new English textbook ….next year.

A. was published B. is published C. will be published


12. Whose ticket is this? (It belongs to you)

A. yours B. mine C. ours


13. Have you seen the boy…won the competition?

A. which B.who C.-


14. Our school is…good.

A. quite B. quiet C. quietly


15. Pay attention…your pronunciation.

A. in B. at C. to


16. I can speak neither French nor German.-English is…foreign language I can speak.

A. the only B. only C. one

_____________________________________________________________________

17. Напишите предлог, который нужно вставить в предложение

1. Listen…me attentively!



18. Напишите глагол в той форме, которую требует предложение.

If I were you, I…go to the party.


19. I…know his address. (not)


20. The window…by my dad yesterday.(open)


Дополните перевод предложений, вписав недостающие слова.


21. We can speak three….. Мы можем говорить на трех языках.


22. …I go out? Можно мне выйти?


23. May I….you? Можно вас побеспокоить?


24. Впишите слово в вопросительное предложение.

….did you go last month? –To Moscow.








































2 вариант. Keys: 1A 2A 3A 4C 5B 6A 7C 8A 9A 10A 11C 12A-B 13B 14 A 15 C 16A 17 to 18 would

19. don’t 20 was opened 21.languages 22. May 23. trouble 24 Where




Получите в подарок сайт учителя

Предмет: Английский язык

Категория: Тесты

Целевая аудитория: 7 класс.
Урок соответствует ФГОС

Скачать
Итоговая контрольная работа по англ. яз 7 класс

Автор: Лысенкова Анна Александровна

Дата: 04.06.2015

Номер свидетельства: 217518

Похожие файлы

object(ArrayObject)#850 (1) {
  ["storage":"ArrayObject":private] => array(6) {
    ["title"] => string(99) "Итоговая контрольная работа по Новой истории. 7 класс. "
    ["seo_title"] => string(55) "itoghovaia-kontrol-naia-rabota-po-novoi-istorii-7-klass"
    ["file_id"] => string(6) "132907"
    ["category_seo"] => string(8) "istoriya"
    ["subcategory_seo"] => string(5) "testi"
    ["date"] => string(10) "1416420725"
  }
}
object(ArrayObject)#872 (1) {
  ["storage":"ArrayObject":private] => array(6) {
    ["title"] => string(99) "Итоговая контрольная работа по Новой истории. 8 класс. "
    ["seo_title"] => string(55) "itoghovaia-kontrol-naia-rabota-po-novoi-istorii-8-klass"
    ["file_id"] => string(6) "132910"
    ["category_seo"] => string(8) "istoriya"
    ["subcategory_seo"] => string(5) "testi"
    ["date"] => string(10) "1416420908"
  }
}
object(ArrayObject)#850 (1) {
  ["storage":"ArrayObject":private] => array(6) {
    ["title"] => string(90) "Итоговая контрольная работа по истории в 6 классе"
    ["seo_title"] => string(53) "itoghovaia-kontrol-naia-rabota-po-istorii-v-6-klassie"
    ["file_id"] => string(6) "257162"
    ["category_seo"] => string(8) "istoriya"
    ["subcategory_seo"] => string(5) "uroki"
    ["date"] => string(10) "1448284034"
  }
}
object(ArrayObject)#872 (1) {
  ["storage":"ArrayObject":private] => array(6) {
    ["title"] => string(109) "Итоговый тест по экономике за 11 класс (профильное обучение) "
    ["seo_title"] => string(65) "itoghovyi-tiest-po-ekonomikie-za-11-klass-profil-noie-obuchieniie"
    ["file_id"] => string(6) "102970"
    ["category_seo"] => string(7) "prochee"
    ["subcategory_seo"] => string(5) "testi"
    ["date"] => string(10) "1402561608"
  }
}
object(ArrayObject)#850 (1) {
  ["storage":"ArrayObject":private] => array(6) {
    ["title"] => string(103) "Конспект  урока«Квиллинг. Чудесные превращения бумаги!»"
    ["seo_title"] => string(58) "konspiekturokakvillinghchudiesnyieprievrashchieniiabumaghi"
    ["file_id"] => string(6) "262000"
    ["category_seo"] => string(12) "tehnologiyad"
    ["subcategory_seo"] => string(5) "uroki"
    ["date"] => string(10) "1449242507"
  }
}

ПОЛУЧИТЕ БЕСПЛАТНО!!!
Личный сайт учителя
Получите в подарок сайт учителя


Видеоуроки для учителей

Курсы для учителей

ПОЛУЧИТЕ СВИДЕТЕЛЬСТВО МГНОВЕННО

Добавить свою работу

* Свидетельство о публикации выдается БЕСПЛАТНО, СРАЗУ же после добавления Вами Вашей работы на сайт

Удобный поиск материалов для учителей

Ваш личный кабинет
Проверка свидетельства