kopilkaurokov.ru - сайт для учителей

Создайте Ваш сайт учителя Курсы ПК и ППК Видеоуроки Олимпиады Вебинары для учителей

Non, qandolat va makaron mahsulotlari texnlogiyasi

Нажмите, чтобы узнать подробности

Oziq-ovqat ishlab chiqarish sohasining barqaror va istiqbolli rivojlanishi oziq-ovqat mahsulotlari sanoatida ushbu profil mutahassislariga katta extiyojni vujudga keltiradi.

Вы уже знаете о суперспособностях современного учителя?
Тратить минимум сил на подготовку и проведение уроков.
Быстро и объективно проверять знания учащихся.
Сделать изучение нового материала максимально понятным.
Избавить себя от подбора заданий и их проверки после уроков.
Наладить дисциплину на своих уроках.
Получить возможность работать творчески.

Просмотр содержимого документа
«Non, qandolat va makaron mahsulotlari texnlogiyasi»

Non, qandolat va makaron mahsulotlari tehnlogiyasi

G’ijduvon maishiy xizmat kasb – hunar kolleji

Sh.M.Axmedov

Oziq-ovqat ishlab chiqarish sohasining barqaror va istiqbolli rivojlanishi oziq-ovqat mahsulotlari sanoatida ushbu profil mutahassislariga katta extiyojni vujudga keltiradi.

“Non, qandolat va makaron mahsulotlari tehnologiyasi” profil bo’yicha o’qish jarayoni davomida olingan professional bilimlar kichik va o’rta biznes non ishlab chiqarishni rivojlantirishda muvaffaqiyatli karyerani qurishga imkoniyat beribgina qolmay, shu bilan birga, ushbu sohada yuqori samarali sanoat tehnologiyalarini, eksklyuziv qandolat mahsulotlarini ishlab chiqarishda dizaynning mukammal elementlarini bajarish ko’nikmalarini o’zlashtirishga ham yordam beradi.

O’quv jarayoni yakunida bitiruvchi:

  • Oziq-ovqat sanoatidagi turli hil korhonalarning samarali jamoalarini boshqarish va tuzish ko’nikmalariga ega bo’ladi;

  • Kichik va o’rta biznesning qandolat va non ichlab chiqarishning tashkilini hamda tuzilmasini biladi;

  • Me’yoriy hujjatlarni va tehnik reglamentlarni ishlab chiqarish qobiliyatiga ega;

  • Qandolat, makaron mahsulotlari va non ishlab chiqarishning tehnik reglamentlari bilan tanish bo’ladi;

  • Mahsulotlarni ishlab chiqarish tehnologik jarayonlarini tashkillashtira oladi;

  • Xomashyo va tayyor mahsulotning ekspertizasini o’tkazadi.

Professional faoliyat ob’yektlari:

  • O’simlik tabiatli oziq-ovqat xomashyosi;

  • Non yopish korhonasi;

  • Ratsional ovqatlanish va funktsional maqsadli makaron mahsulotlari va qandolat mahsulotlari;

  • Tizimlar va yuqori samarali tehnologiyalari;

  • Xomashyo, tayyor mahsulot va ishlab chiqarish nazorati tizimini tajriba va nazorat qilish usullari va vositalari;

  • Tehnologik uskunalar;

  • Oziq-ovqat sanoati tizimlari va tehnologiyalarini rejalashtirish va moddiy-tehnik ta’minoti.

Ushbu yo’nalish bitiruvchilari professional faoliyatning quyidagi turlariga tayyorlangan:

  • Non va qandolat mahsulotlarining yangi turlarini ishlab chiqish va ishlab chiqarish;

  • Xomashyo, ozuqa qo’shimchalari va yahshilovchilarning nazorati;

  • Tehnologik jarayon parametrlari va mahsulot sifatini nazorat qilish;

  • Sog’lom ovqatlanish sohasida davlat siyosatini ta’minlash;

  • Me’yoriy hujjatlar va tehnik reglamentlarini ishlab chiqish;

  • Non ishlab chiqarish, makaron mahsulotlari va qandolat sanoati korhonalarini loyihalashtirish.




Получите в подарок сайт учителя

Предмет: Прочее

Категория: Прочее

Целевая аудитория: Прочее

Скачать
Non, qandolat va makaron mahsulotlari texnlogiyasi

Автор: Шерзод Ахмедов

Дата: 17.01.2019

Номер свидетельства: 495865


Получите в подарок сайт учителя

Видеоуроки для учителей

Курсы для учителей

ПОЛУЧИТЕ СВИДЕТЕЛЬСТВО МГНОВЕННО

Добавить свою работу

* Свидетельство о публикации выдается БЕСПЛАТНО, СРАЗУ же после добавления Вами Вашей работы на сайт

Удобный поиск материалов для учителей

Ваш личный кабинет
Проверка свидетельства